Dé beleggingsstudieclub van Zwolle


Altijd al willen leren beleggen? Of heb je een bovengemiddelde interesse voor de financiële wereld? Sluit je dan nu aan bij Carpe Divitias, dé beleggingsstudieclub van Zwolle. Bij ons leer je de fijne kneepjes van het vak en kom je in contact met gelijkgestemden.

Word lid

Het Bestuur


img_Pieter Werkman
Pieter Werkman
Secretaris Voorzitter
Voor ik de vereniging Carpe Divitias oprichtte, hield ik mij niet bezig met beleggen of de financiële markten. Echter wekte iets in mij interesse voor de complexe wereld van beleggen. Niks is zo mooi om deze interesse en enthousiasme te delen met andere jongeren! Hoe (on-) ervaren je ook bent, als je de drive hebt om kennis op te doen en te delen, is Carpe Divitias de geschikte plek!
img_Ardi Kaars
Ardi Kaars
Algemeen bestuurslid Vicevoorzitter
Bij toeval op iets moois stuiten waar je de rest van je leven de vruchten van plukt? Dat klinkt als een positieve black swan. Dat is hoe ik kennis maakte met Carpe Divitias in 2019. Als een van de eerste leden heb ik de vereniging zien opbloeien in een bijzondere economische tijd, waarin markten snel zijn veranderd. Carpe heeft altijd haar rug recht gehouden, en ik zie het als een gedeelde taak om daar actief aan bij te dragen en die koers voort te zetten. Carpe Divitias is een warm bad, en als mede-bestuurder draag ik dat graag uit in alles wat we doen. De kansen liggen voor het oprapen, kin omhoog en borst vooruit!
img_Wouter Heuvelman
Wouter Heuvelman
Penningmeester
Hallo, ik ben Wouter Heuvelman en als penningmeester verantwoordelijk voor de financiën van de vereniging. Daarnaast is mijn doel om binnen Carpe Divitias bij te dragen aan het delen van kennis en ervaring over het beleggen en bij te dragen aan het faciliteren van ons eigen beleggingsfonds.
img_Rick Schaaf
Rick Schaaf
Algemeen bestuurslid