Start van het collegejaar 2021/22


Door: Tjeerd Toepoel

ZWOLLE- In de week van 30 augustus stond Carpe Divitias voor de eerste keer op de verenigingsmarkt van de Bruisweek; de introductieweek voor nieuwe studenten van het Windesheim. Voor de vereniging is dit een moment om met geïnteresseerden te spreken en om de bekendheid onder de Windesheimstudenten te vergroten.
Op maandag 20 september om 20:00 zal Carpe Divitias het nieuwe collegejaar openen met een borrel in het centrum van Zwolle. Deze borrel zal de eerste fysieke activiteit in zeer lange tijd worden nadat de activiteit ruim een jaar lang uitsluitend online hebben plaatsgevonden vanwege geldende restricties en beperkte mogelijkheden. Voor de huidige leden is dit een mooi moment om elkaar weer te zien of om een keer in het echt kennis te maken. Tevens zijn geïnteresseerden in de vereniging van harte welkom. Aanmelden kan per mail: bestuur@carpedivitias.nl.

De activiteiten zullen in het aankomende jaar zowel online als fysiek plaatsvinden. Kroegcolleges van sprekers zullen hoofdzakelijk online plaatsvinden. Voor de overige activiteiten zullen de mogelijkheden voor een fysieke setting worden onderzocht. Aankondigingen zullen spoedig volgen.

Ten slotte heeft Carpe Divitias sinds kort een Instagramaccount. Je kunt ons volgen op @carpedivitias!