VanEck


VanEck is een trotse sponser van Carpe Divitias

Over VanEck

VanEck is een internationale investeringsmaatschappij die ruim 60 jaar geleden is opgericht door de Amerikaan John van Eck. In Nederland stond VanEck tot 2019 bekend als Think ETF’s. Het tegenwoordige VanEck is in Nederland een van de bekendste namen in de uitgifte van ETF’s (Exchange Traded Funds). Met een ETF kan gemakkelijk een gespreid mandje aandelen aangekocht en verkocht worden.

VanEck heeft als doel om iedereen in staat te stellen op gespreid te beleggen tegen lage kosten. Daarvoor biedt VanEck eenvoudige beleggingsoplossingen in de vorm van ETF’s en heldere educatie, zodat de klanten de kwaliteit van de producten kunnen beoordelen.

Door de jaren heen zijn beleggingsproducten steeds duurder en complexer geworden — een ontwikkeling die niet in het belang van de belegger is. VanEck geeft daarentegen slechts beleggingsproducten uit die zich onderscheiden door transparantie, lage kosten en een veilige en efficiënte structuur.

Klik hier om meer te leren over ETF’s.

VanEck doet veel aan voorlichting. Daarom hebben ze een speciale pagina gemaakt Beleggen voor Beginners. Het bedrijf biedt een breed spectrum aan beleggingscategorieën aan, die het mogelijk maakt via ETFs te: